Vakcinacija Teodor - ВАКЦИНИСАО СЕ И ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ, ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: "ПОКАЖИМО ОДГОВОРНОСТ И ВЕРУ У МЕДИЦИНСКУ СТРУКУ"
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ВАКЦИНИСАО СЕ И ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ, ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: „ПОКАЖИМО ОДГОВОРНОСТ И ВЕРУ У МЕДИЦИНСКУ СТРУКУ“

pin - ВАКЦИНИСАО СЕ И ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ, ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: "ПОКАЖИМО ОДГОВОРНОСТ И ВЕРУ У МЕДИЦИНСКУ СТРУКУ"

Након председника општине Богатић Милана Дамњановића, вакцину против корона вируса је примио и његов заменик, Теодор Теодоровић.

-Прошло је тачно годину дана од када смо у непрестаној борби против корона вируса. Избор који је пред свима нама је једноставан, бирамо оно највредније – здравље и заштиту својих најмилијих, бирамо слободу и могућност вођења нормалног и уобичајеног живота. Покажимо сви заједно одговорност и веру у медицинску струку, олакшајмо борбу храброг медицинског особља које се већ 12 месеци свакодневно налази на првој линији фронта. Велика захвалност и нашој држави која је уложила огромне напоре и обезбедила довољан број вакцина различитих произвођача за све грађане наше земље. Позивам овим путем суграђане да се пријаве за спасоносну вакцинацију јер је масовна имунизација становништва једини начин да се однесе коначна победа над овом пошасти – изјавио је заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић.

Related Images: